Χρήστος Σιμορέλης: Δεν θα λειτουργήσουμε με λογικές μεταγραφών ποδοσφαίρου

Το σχόλιο του για την πρόσκληση σε συμμετοχή του Γιώργου Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης:

«Η Ν.Δ στα Τρίκαλα δεν έχει καμία δυναμική στα Τρίκαλα να κάνει αντιπολίτευση, και αυτό το έχουν αναλάβει εργολαβικά να το κάνουν κάποιοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι βλέποντας πως χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, προσπαθούν να σπείρουν διχόνοιες στον κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή στο Φρούριο, να βάλουν διχόνοιες στο συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα για το Δήμο Τρικκαίων, και κάνουν το ίδιο ανάμεσα στο κόσμο του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτοί οι… εργολάβοι δημοσιογράφοι που λένε πως βοηθάνε και πονάνε το ΚΙΝΑΛ, θέλουν ουσιαστικά να κάνουν ζημιά στο τοπικό ΚΙΝΑΛ γιατί θέλουν μόνο τη Ν.Δ Τρικάλων να βοηθήσουν. Θα έλεγα λοιπόν στον κόσμο του Κινήματος Αλλαγής να μη «τσιμπάνε» σ’ αυτές τις πολιτικές που ακολουθούν συστηματικά πια οι «εργολάβοι» δημοσιογράφοι .

Όσον αφορά στη δήλωση του συναδέλφου βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου περί προσκλητηρίου συμμετοχής του Γ. Οικονόμου σ’ ένα μελλοντικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ έχω να πω τα εξής:

Πρώτον, είναι πολύ πρόωρο να μιλήσουμε για το ψηφοδέλτιο στα Τρίκαλα. Δεύτερον, το ψηφοδέλτιο είναι προϊόν συλλογικών ενεργειών. Τρίτον, είναι λάθος και άστοχο να φτιάξουμε εμείς οι βουλευτές το ψηφοδέλτιο και να υποδείξουμε ποιοι θα μπουν.

Ο κ. Οικονόμου ανακηρύχθηκε υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, και εμείς δεν θα λειτουργήσουμε με λογικές μεταγραφών ποδοσφαίρου της τελευταίας στιγμής. Η γνώμη μου δεν έχει καμιά ιδιοτέλεια, μακριά από μένα τέτοιες λογικές όπως ότι η έλευση του Γιώργου Οικονόμου μπορεί να αφήσει εμένα έξω από πιθανή εκλογή.»