Χρήστος Μπάτζιος: Η Ν.Δ. είναι ένας λύκος που φοράει προβιά προβάτου

Τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εθνικών εκλογών σχολίασε  σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο αναπληρωτής γραμματέας νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος:

« Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. βροντοφωνάζει από μακριά ότι το παλιό και χρεοκοπημένο που πήγε την Ελλάδα στα βράχια, αντί να ζητήσει συγγνώμη, ανασυντάσσεται και έρχεται ξανά να διεκδικήσει με νέο κοστούμι το ρόλο του σωτήρα. Τα τζάκια ξανακαπνίζουν, μέσα από δυο δυναστείες σαν το γραφείο του κ. Χατζηγάκη, του κ. Σκρέκα, και τον κ. Βλαχογιάννη που ασχολείται πάνω από 20 χρόνια με την πολιτική. Η εκλογική πελατεία δομείται από το παρελθόν, δηλαδή τώρα θα πείσει τον κόσμο ο νεαρός Χατζηγάκης να τον ψηφίσει επειδή έχει πτυχίο από το Χάρβαρντ, ή επειδή έχει δημιουργηθεί ο μηχανισμός από το πολιτικό γραφείο της οικογένειας του;

Εμείς για μια ‘κουτσουκέλα’ που έγινε με τις μετατάξεις στη Βουλή, μέχρι και ολόκληρος πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη, και αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα ζητάνε να κυβερνήσουν πάλι, με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα. Η Ν.Δ. είναι ένας λύκος που φοράει προβιά προβάτου, παριστάνουν τους επενδυτές οι ίδιοι που κατέστρεψαν τη χώρα.»