Χρήστος Μπάτζιος : Δεν έχει λόγο να πάει… ο «κτελατζής»

Στη σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας της αντιπροσωπείας φορέων της πόλης αναφέρθηκε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το μέλος της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος, λέγοντας οτι:

« Η τρικαλινή αντιπροσωπεία που πήγε σήμερα στην Αθήνα πολύ κακώς πήγε. Και ο Υπουργός εξέφρασε ότι δεν θέλει να δει όλη την αντιπροσωπεία για να μην κάνουνε σόου μέσα στο Υπουργείο.  Πάνε με το αίτημα να αποσυρθεί το νομοσχέδιο, και θα το ζητήσει αυτό ο πρόεδρος του Αστικού Κτελ; Δεν έχουνε λόγο να πάνε, δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει ο ‘κτελατζής’ να συζητήσει για το πού θα σπουδάζουν τα παιδιά μας. Ξέρουν για ζάντες, λάστιχα, μηχανές και για δρομολόγια, είναι δυνατόν να ξέρουν και από πανεπιστήμια; Είναι αστείο για μένα ότι κατεβαίνει μια τέτοια αντιπροσωπεία,  και το ότι είναι μαζί τους και ο κ. Γιαγιάκος και με κάνει πραγματικά να απορώ

Σε αυτή την αναφορά απάντησε ο πρόεδρος του Αστικού Κτελ Τάκης Ιωάννου λέγοντας:

« Ο κ. Μπάτζιος κανονικά έπρεπε να μας ευχηθεί καλό ταξίδι και να πετύχουμε κάτι καλό για το Νομό και για τους πολίτες. Ναι ξέρουμε  και από ζάντες και από ανθρωπογεωγραφία, ο ίδιος είναι που δεν ξέρει από τίποτα.  Δεν είμαστε πολιτικοί εμείς, επαγγελματίες της πόλης αυτής είμαστε. Να το ανακαλέσει αυτό το υποτιμητικό που είπε για τους ΄κτελατζήδες’, ας μας πει αυτός τι έκανε για το Νομό και όχι να μας υποτιμά. Ένας συνδικαλιστής σαν κι εμένα αγωνίζεται καθημερινά για τα τόσα προβλήματα του κλάδου, δεν ήταν όμως ποτέ συνδικαλιστής ο κ. Μπάτζιος για να το καταλάβει. Είναι σαν να μη ζει στα Τρίκαλα και την πραγματικότητα.»