Χρήστος Μιχαλάκης: Δημοφιλία άνευ ορίων…

Πολλά λέγονται, γράφονται και ακούγονται για τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, όσον αφορά τα επόμενα πολιτικά του βήματα, αν θα κατέλθει τελικά υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές ή αν θα παραμείνει πιστός στη θέση που κατέχει μέχρι σήμερα ως Αντιπεριφερειάρχης.

Ο ίδιος βέβαια διατείνεται πως θα είναι Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων μέχρι το τέλος του 2023, όπως τον όρισε και τον αξίωσε ο Τρικαλινός λαός. Άγνωστο προς το παρόν το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον ίδιο, αλλά αυτό που ίσως έχει την μεγαλύτερη σημασία απ΄όλα είναι η αγάπη και ο ενθουσιασμός που δέχεται ο Μιχαλάκης από τον κόσμο, επώνυμους και απλούς πολίτες, σε σημείο που να έχει κάνει την δημοφιλιά του να εκτοξευθεί στα ύψη. Και αυτό βέβαια δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά πάει αρκετά χρόνια πίσω. Χθες ο Χρήστος Μιχαλάκης διέσχισε την Ασκληπιού και έκανε πάνω από μισή ώρα να φτάσει από το ένα άκρο της οδού μέχρι το άλλο, αφού ένα σωρό κόσμος τον σταματούσε κάθε λίγο και λιγάκι για να τον χαιρετήσει και να του μιλήσει, όπως ο πρώην Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Βασίλης Τζατζάκης (φωτογραφία).

Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν άλλοι τέτοιοι πολιτικοί παράγοντες, που να απολαμβάνουν τέτοιας αγάπης, εμπιστοσύνης και ευρείας αποδοχής του κόσμου όπως ο Μιχαλάκης, σίγουρα όμως αν υπάρχουν θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Καμιά φορά λαοπρόβλητο πολιτικό δεν σε κάνουν ούτε οι σπουδές, ούτε τα πτυχία, αλλά το πόσο κοντά βρίσκεσαι με τον απλό κόσμο και αφουγκράζεσαι τα προβλήματα του!