Χρήστος Μαγειρίας: Πήραμε περίπου 1.400.000 € ως επιδότηση για τα ζώα μας με όλες τις νόμιμες διαδικασίες

«Έλαβα ως κρατική επιδότηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για το ζωικό κεφάλαιο που διαθέτω, περίπου 1.400.000 €  για τα τελευταία έξ (6) χρόνια και όχι 2.500.000 € όπως πολύ λανθασμένα γράφτηκε και ακούγεται, κάτι που έγινε με απολύτως διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες. Δεν πήρα τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτά που δικαιούμουν. Τα μέλη της οικογένειάς μου, διαθέτουν μεγάλο ζωικό κεφάλαιο.».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός και στον Κώστα Αργυρούση, ο Θεσσαλός κτηνοτρόφος Χρήστος Μαγειρίας, το όνομα του οποίου, όπως και αυτό της συντρόφου του Καλλιόπης Σεμερτζίδου, εμπλέκονται στην υπόθεση παράνομων επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ένα θέμα που έχει πάρει πλέον πανελλήνια διάσταση. 

Ο Χρήστος Μαγειρίας μιλώντας με επιχειρήματα και με απολύτως ήρεμο τρόπο, εξήγησε στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινός καφές», πως ο ίδιος, η μητέρα του και η σύντροφος του διαθέτουν ένα μεγάλο ζωικό κεφάλαιο και έλαβαν νόμιμα την αποζημίωση των 1.400.000 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα τελευταία εξ (6) χρόνια.

«Στην υπόθεση που θέλουν να εμπλέξουν εμένα και την σύντροφο μου Καλλιόπη Σεμερτζίδου δεν υπάρχει το παραμικρό σκοτεινό σημείο και πως τα σχετικά δημοσιεύματα με εμπλέκουν αδίκως, σε σκάνδαλο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όλα έγιναν με απόλυτα νόμιμο τρόπο και επιφυλάσσομαι να κινηθώ δικαστικά απέναντι σε όσα δημοσιεύματα με εμπλέκουν σε ένα σκάνδαλο, που στην ουσία δεν υπάρχει», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή ο Χρήστος Μαγειρίας.