Χρίστος Λιάπης: Λόγω ποσόστωσης δεν είμαι υποψήφιος με τη Ν.Δ. στα Τρίκαλα. Συνεχίζουμε Μπροστά!!!

liapis photo 1

Το όνομα του γνωστού Ψυχιάτρου και Διδάκτωρος του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστου Χ. Λιάπη συγκαταλέγονταν ανάμεσα στις λίγες αλλαγές ανανέωσης των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο 36χρονος γιατρός με το εντυπωσιακό βιογραφικό, τη συμμετοχή σε δραστηριότητες των Γιατρών του Κόσμου, την εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Τufts της Βοστώνης και τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και τη Διαχείριση Κρίσεων.

Μπορεί να έγινε ευρύτερα γνωστός από τον μαχητικό και εύγλωττο τρόπο με τον οποίον παρουσίασε δημόσια την πολιτική αλαζονεία του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. Βαρουφάκη, όμως ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Χρίστος Χ. Λιάπης, είχε αναπτύξει έντονη παρουσία στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από τα φοιτητικά ακόμη χρόνια του, δημοσιεύοντας άρθρα κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού, τα οποία πύκνωσαν κατά τα τελευταία χρόνια της κρίσης.

Με εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης, μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και τη Διαχείριση Κρίσεων Υγείας, εγγονός του ήρωα του Ελληνοαλβανικού Έπους υπολοχαγού Δημητρίου Ζιώγα -το όνομα του οποίου φέρει τιμητικώς στρατόπεδο της Καλαμπάκας- και με θητεία Αγροτικού Ιατρού στα ορεινά των Τρικάλων, συγκέντρωσε εκείνα τα χαρακτηριστικά που δίνουν τον ποιοτικό παλμό της συμμετοχής των νέων και άφθαρτων προσώπων στην πολιτική ζωή του τόπου τους, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας να αναφέρεται ανοικτά σε δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου

Μπορεί -τελικώς- λόγω της ποσόστωσης ανδρών-γυναικών να μην κατέρχεται ο 36χρονος γιατρός στον πολιτικό στίβο των Τρικάλων, είναι όμως βέβαιο πως το όνομά του σηματοδότησε τον ρυθμό της ανανέωσης του τοπικού πολιτικού σκηνικού.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του προς το trikalaΙΝ, ευχαρίστησε τους χιλιάδες των συμπατριωτών του που κατέκλυσαν τους προσωπικούς του λογαριασμούς με παραινετικά μηνύματα που επιδοκίμαζαν την ενδεχόμενη κάθοδό του στην εκλογική μάχη.

Διαβεβαίωσε πως μαζί με την προεκλογική του στράτευση για την ποιοτική αναδιάρθρωση του κεντροδεξιού μεταρρυθμιστικού χώρου στον νομό των Τρικάλων, θα συνεχίσει να έχει τη ματιά και το ενδιαφέρον του προσηλωμένα στους Τρικαλινούς του συμπατριώτες, προσφέροντας, προς το παρόν, τις υπηρεσίες του στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, εργαζόμενος στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου Αθηνών.

.