Χρίστος Λιάπης : Έχει έρθει η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΤV 10, με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πιτσογιάννη εμφανίστηκε ο γιατρός, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Χρίστος Λιάπης.

Ο Δρ. Λιάπης αναφέρθηκε στην αυτοδημιούργητη πολιτική, επιστημονική και επαγγελματική του πορεία, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη αλλαγή που φέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, μετά και από τη μεγάλη νίκη που σημείωσε στις Ευρωεκλογές, η οποία προοιωνίζεται τη νίκη και στις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές.

Μίλησε για την πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας «η οποία φέρνει περισσότερες και καλύτερες δουλειές, λιγότερη φορολογία και εμπέδωση της ασφάλειας. Γιατί αυτά περιμένει ο κόσμος από εμάς. Περιμένει ήπιους τόνους, περιμένει να κινηθούμε χωρίς θριαμβολογίες και χωρίς αλαζονεία. Έχουμε την εμπιστοσύνη του λαού, αλλά αυτή η εμπιστοσύνη είναι πάνω από όλα υπόσχεση ευθύνης. Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη δυναμική της Καλαμπάκας, με τη δυναμική των Τρικάλων, για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Η Καλαμπάκα αξίζει να έχει τον δικό της άνθρωπο και τη δική της εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο, με κεντρώες και φιλελεύθερες αναφορές από τη μία μεριά και με την εθνική κληρονομιά ενός Ήρωα, όπως ο αξιωματικός της εποποιίας του 40 παππούς μου, ο οποίος έχει δώσει το όνομά του στο Στρατόπεδο της Καλαμπάκας. Ένα ζωντανό

-ας το πούμε- παράδειγμα της αμφίπλευρης διεύρυνσης, γιατί αυτό που νοιάζει τη ΝΔ είναι το πως θα μπούμε στη μάχη του σταυρού πραγματικά νέα πρόσωπα τα οποία θα φέρουμε ψήφους είτε από τα δεξιά, είτε από το κέντρο, ψήφους οι οποίες δεν ανήκανε στη Νέα Δημοκρατία και τις οποίες δεν θα τις κέρδιζε η ΝΔ χωρίς εμάς, παρά την τεράστια δυναμική της. Αυτό έχει σημασία και όχι απλώς η τήρηση εσωκομματικών ισορροπιών οι οποίες ανακυκλώνουν τις ψήφους από το ένα πολιτικό γραφείο στο άλλο.

Έχει έρθει η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή. Ο λαός μίλησε στις Ευρωεκλογές. Ο λαός μίλησε στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, θα μιλήσει και στις Εθνικές. Ο λαός εμπιστεύθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μαζί με αυτόν εμπιστεύθηκε το καινούριο που φέρνει. Και αυτό το καινούριο είναι μια νέα αντίληψη που βάζει τέλος σε μια νοοτροπία η οποία θεωρούσε την πολιτική ως μικρο-φέουδο που είτε μεταβιβάζεται είτε κληρονομείται…»

Τέλος, ο Δρ. Λιάπης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αυτοδιοικητικούς υποψηφίους της ΝΔ -και κυρίως στον νυν και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο της ιδιαιτέρας του πατρίδας, Χρήστο Σινάνη- για τη νίκη την Κυριακή το βράδυ, που θα κάνει μπλε τον χάρτη της χώρας και θα μας δώσει ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα».