Χρήστος Αναστασίου : Θα βρούμε άλλον για την ΝΟΔΕ

Η Νέα Δημοκρατία μπαίνει στην τελική φάση των εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη των προέδρων των ΝΟΔΕ σε κάθε Νομό από τα μέλη του κόμματος και όχι από “εκλέκτορες”, όπως γινόταν πριν την τροποποίηση του Καταστατικού του Κόμματος.

Οι κάλπες θα στηθούν σε όλες τις Νομαρχίες πιθανότατα την 13η Μαΐου 2018. Υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων θα είναι εκ νέου ο Μιχάλης Μπαγιώτης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημα άλλη υποψηφιότητα, εκτός από τον Μιχάλη Λάππα που δήλωσε ότι το σκέφτεται και σύντομα θα αποφασίσει.

Ο Χρήστος Αναστασίου σήμερα μιλώντας στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 δήλωσε πως «εάν δεν θα είναι υποψήφιος ο Λάππας, θα βρούμε άλλον… δεν θα το αφήσουμε έτσι»

Με εγκύλιο του κόμματος ενημερώνονται τα μέλη ότι, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, οφείλουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, να καταβάλουν την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018.

Σε αντίθετη περίπτωση αποκλείονται από το δικαίωμά τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής των Οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης, είτε ως εκλογείς είτε ως υποψήφιοι για οποιοδήποτε αξίωμα ή θέση.