Χρήσιμες εφαρμογές στο online στοίχημα

Το διαδικτυακό στοίχημα αποδεδειγμένα κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους τα τελευταία χρόνια. Οι στοιχηματικές εταιρίες εκμεταλλευόμενες την εξέλιξη της τεχνολογίας προσφέρουν ποικιλία εφαρμογών που βελτιώνουν τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού. Μεγάλοι ευνοημένοι του σκληρού ανταγωνισμού ανάμεσα στους online bookmakers είναι οι παίκτες που βλέπουν το παιχνίδι να εξελίσσεται σε μία άκρως διασκεδαστική εμπειρία. Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι παίκτες και δίνουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο στοίχημα.

Cash out στο online στοίχημα

Στις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες σας δίνεται η ευκαιρία να εξαργυρώσετε πρόωρα ένα στοίχημα. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε cash out και να κάνετε δικό σας το ποσό που προσφέρει ο bookmaker πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αποτελεί βασική επιλογή για έμπειρους αλλά και αρχάριους παίκτες. Το ποσό που προσφέρει ο bookmaker μεταβάλλεται διαρκώς ανάλογα με το χρονικό σημείο που βρίσκεται η αναμέτρηση και φυσικά το σκορ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε αν θα προχωρήσετε σε μία πρόωρη εξαργύρωση ή θα επιμείνετε στις αρχικές σας επιλογές περιμένοντας το σφύριγμα της λήξης.

Πολλές εταιρίες έχουν εξελίξει ακόμα περισσότερο τη συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέροντας μερικό cash out. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κλειδώσετε ένα μέρος του αρχικού σας στοιχήματος αφήνοντας το υπόλοιπο να παίζει μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης. Για εσάς που ξέρετε να βάζετε όρια στο παιχνίδι σας υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτόματα cash out ορίζοντας ένα συγκεκριμένο ποσό και χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείτε συνεχώς το live stoixima. Cash out μπορείτε φυσικά να κάνετε ακόμα και όταν το στοίχημά σας δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί. Σε αυτή την περίπτωση ο bookmaker προσφέρει ένα μικρό ποσό για να κλειδώσετε το στοίχημά σας. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία να μειώσετε τις απώλειες εξαργυρώνοντας μέρος από το αρχικό σας ποντάρισμα.

Ζωντανό στοίχημα στο διαδίκτυο

Το ζωντανό στοίχημα αποτελεί βασικό προορισμό για τους φίλους του παιχνιδιού. Είναι από τις εφαρμογές που έχουν εξελίξει περισσότερο οι στοιχηματικές εταιρίες τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνοντας μεγάλο μέρος των πονταρισμάτων σε καθημερινή βάση. Οι στοιχηματικές επιλογές είναι πολλές όπως και στο pre-game παιχνίδι. Μεγάλη ποικιλία πονταρισμάτων σε βασικά και ειδικά στοιχήματα που καλύπτουν τις ανάγκες των παικτών. Εδώ οι αποδόσεις μεταβάλλονται διαρκώς και απαιτείται μεγάλη προσοχή στην τοποθέτηση των πονταρισμάτων σας. Συχνά οι διακυμάνσεις στις αποδόσεις δημιουργούν safe bets που θα σας χαρίσουν μικρά αλλά σίγουρα κέρδη.

Bet Builder στους online bookmakers

Το Bet builder είναι μία από τις τελευταίες καινοτομίες στο αθλητικό στοίχημα. Οι εταιρίες πλέον σου δίνουν το δικαίωμα να συνδυάσεις περισσότερα από ένα στοιχηματικά γεγονότα σε μία αναμέτρηση αυξάνοντας κατακόρυφα την απόδοση στο κουπόνι σου. Αν είσαι από αυτούς που αρέσκονται να αναλύουν σε βάθος ένα παιχνίδι τότε το bet builder αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια σου. Φυσικά σε ένα κουπόνι μπορείς να συνδυάσεις δύο ή περισσότερα ειδικά στοιχήματα bet builder απογειώνοντας την συνολική απόδοση του κουπονιού σου.

Ζωντανές μεταδόσεις αγώνων

Η συμμετοχή σε μία στοιχηματική εταιρία πρέπει να έχει στόχο κατά βάση τη διασκέδαση και να μην αποσκοπεί αποκλειστικά στο κέρδος. Μέσα από ένα γρήγορο live streaming οι εταιρίες προσφέρουν καθημερινά τηλεοπτική κάλυψη σε εκατοντάδες αναμετρήσεις. Απόλαυσε τις αγαπημένες σου ομάδες να αγωνίζονται και σχημάτισε άποψη για τις παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύσου το live streaming και τοποθέτησε ζωντανά τα στοιχήματά σου έχοντας πλήρη εικόνα για τον τρόπο που εξελίσσεται μία αναμέτρηση. Σε ορισμένες  εταιρίες θα χρειαστεί να έχεις υπόλοιπο στον στοιχηματικό σου λογαριασμό για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις ζωντανά μία αναμέτρηση.

Εξυπηρέτηση πελατών και live chat

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν τουλάχιστον μία φορά απευθυνθεί στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους. Οι εταιρείες φροντίζουν να προσφέρουν αρκετές επιλογές για την επικοινωνία σας με το αντίστοιχο τμήμα εξυπηρέτησης προκειμένου να διευκολύνουν την κατάσταση. Μέσα από την εφαρμογή Live chat που υπάρχει σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες μπορείτε να αναζητήσετε άμεσα λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε απέναντί σας εκπρόσωπο της εταιρίας για να σας δώσει τις πληροφορίες που αναζητάτε.