Χρ. Σιμορέλης: Συνάντηση με τη σπουδαία Λουτσιάνα Καστελίνα

  Σήμερα, Δευτέρα 22 Απρίλιου, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Χρήστος Σιμορέλης παρεβρέθηκε στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί, στην κατάμεστη αίθουσα του ΣΕΦ, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τη Λουτσιάνα Καστελίνα μια από τις πιο ισχυρές φυσιογνωμίες της ευρωπαϊκής και ιταλικής αριστεράς.

    Η κ. Καστελίνα η οποία ίδρυσε την ιστορική εφημερίδα Il Manifesto, έχει σχέση αγάπης με την Ελλάδα και ήταν η πρώτη δημοσιογράφος που συνελήφθη από τη χούντα των συνταγματαρχών και απελάθηκε από τη χώρα μας. Σε αυτή τη μάχη που έχουμε μπροστά μας για την Ευρώπη των λαών, απέναντι στην άνοδο του εθνικισμού και της ακροδεξιάς είναι τιμή και απόδειξη  αλληλεγγύης η συμπόρευση της με το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Η αριστερά, η οικολογία, η αριστερή σοσιαλδημοκρατία, οι δυνάμεις τη προόδου και της δημοκρατίας δε θα επιτρέψουν στην ακροδεξιά και στο νεοφιλελευθερισμό να αλωνίζουν στην Ευρώπη. Στόχος σε αυτές τις εκλογές είναι η νίκη για τις προοδευτικές δυνάμεις, την Προοδευτική Συμμαχία, τον ΣΥΡΙΖΑ Στα πρόσωπα των 42 υποψηφίων μας για την Ευρωβουλή καθρεφτίζεται το πρόσωπο της Ελλάδας της νέας εποχής. Για την Ελλάδα των πολλών, για την Ευρώπη των λαών.