Χρ. Μιχαλάκης: Δημιουργώντας ένα Νομό μπροστάρη

Το ότι ο Χρήστος Μιχαλάκης αποτελεί τον καταλύτη σε σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχόλησαν και απασχολούν το Νομό, αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια (για να μην αναφερθούμε στην προηγούμενη επιτυχημένη αυτοδιοικητική του θητεία) ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων έχει μπει μπροστά με στόχο να αλλάξει επίπεδο το Νομό. Δημιουργώντας ένα Νομό μπροστάρη, που θα αποτελεί σημείο αναφοράς και ρυθμιστή των εξελίξεων.

Με την προσωπική προβολή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και έχοντας στο οπλοστάσιό του την αγαστή συνεργασία με όλους, μέσα από έργα ουσίας και συνεχείς καίριες παρεμβάσεις, εμφανείς ή αφανείς, χτίζει το αύριο με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου. Η άριστη σχέση με όλους τους Δημάρχους, πρώην και νυν, των Δήμων του Νομού (σε πείσμα ορισμένων που θέλουν να βλέπουν ανύπαρκτες κόντρες, αλλά απλά δεν γνωρίζουν τον Χρήστο Μιχαλάκη), φέρνει ουσιαστικό αποτέλεσμα που αποτυπώνεται στην καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και σε έργα που επενδύουν στο μέλλον της κάθε περιοχής.

Αν μη τι άλλο όμως, σταθμό στην πορεία του αποτελεί η άριστη σχέση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, που ξεκίνησε ως αυτοδιοικητική συνεργασία και έχει εξελιχθεί σε μία βαθιά και ειλικρινή φιλία. Με ωφελημένο ασφαλώς τον τόπο.

Είναι σίγουρο πως ο Χρήστος Μιχαλάκης θα συνεχίσει να αποτελεί κομβικό πρόσωπο στα ζητήματα που αφορούν το μέλλον του Νομού, που όπως φαίνεται βρίσκονται σε καλά χέρια…