Χρ. Κωστούλης: Τα μηνύματα που εισπράττω από τους πολίτες δείχνουν ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στη κάλπη

Για τις προεκλογικές εξελίξεις τόσο σε επίπεδο κόμματος όσο και σε προσωπικό, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Κωστούλης.

Ο κ. Κωστούλης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως από τις κάλπες της 21ης Μαΐου το ΠΑΣΟΚ Θα βγει ισχυρό και ενισχυμένο, αποσπώντας ένα υψηλό διψήφιο ποσοστό. Σε ερώτηση με ποιον θα συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά, τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Κωστούλης τόνισε πως ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο. Το ΠΑΣΟΚ έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και υπήρξε η πολιτική δύναμη που στάθηκε δίπλα στον απλό άνθρωπο, τον αγρότη, τον άνεργο, τον συνταξιούχο, τον μισθωτό, εξασφαλίζοντάς του καλύτερες συνθήκες διαβίωσης μέσα από αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης έχει ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για όλα και έχει λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου.

Όσον αφορά τον δικό του προσωπικό προεκλογική αγώνα ο κ. Κωστούλης υπογράμμισε «Γυρίζω όλα τα χωριά του νομού και διαπιστώνω την αποδοχή του κόσμου στο ΠΑΣΟΚ και την δική μου υποψηφιότητα. Θα παραμείνω δίπλα στον κόσμο και δεν πρόκειται να τον ξαναδώ πάλι στις επόμενες εκλογές. Είμαι ένας άνθρωπος της αγοράς και γνωρίζω καλά τις δυσκολίες που βιώνουν σήμερα οι επαγγελματίες και τα νοικοκυριά. Είμαι ένα με τον κόσμο, γιατί είμαι κομμάτι αυτού του κόσμου, του απλού κόσμου που δίνει καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης. Μετά τις περιοδείες μου στα χωριά, θα ρίξω όλο το βάρος του προεκλογικού αγώνα σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα και πιστεύω πως οι συμπολίτες μου θα με τιμήσουν με την ψήφο τους».