Στον FM 100 Ράδιο Ζυγός μίλησε σήμερα το πρωί για το θέμα της ιατρικής κάλυψης της Τζούρτζιας (Αγίας Παρασκευής) κατά την θερινή περίοδο, ο ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανίας ΟΜΗΡΟΣ και κάτοικος του χωριού Χρήστος Γιαννίτσης.
Παρά τις φήμες που υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα πως η Τζούρτζια παραμένει χωρίς γιατρό το φετινό καλοκαίρι, ο κ. Γιαννίτσης δήλωσε κατηγορηματικά πως το χωριό έχει ιατρική κάλυψη και μάλιστα με την παρουσία δύο γιατρών, τα έξοδα των οποίων (διαμονή, διατροφή κλπ.) καλύπτει η εταιρεία.
Ο κ. Γιαννίτσης αναρωτήθηκε επίσης στη διάρκεια της συνέντευξης του, πως η Ανεξάρτητη Βουλευτής Μαρίνα Κοντοτόλη κατέθεσε στη Βουλή επερώτηση για την μη παρουσία γιατρού στη Τζούρτζια, κάτι που είναι τελείως αναληθές και προφανώς η πληροφόρηση της ήταν λανθασμένη.
Οι δύο γιατροί παρέχουν πλήρεις ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους, αλλά και τους πολυπληθείς επισκέπτες της Τζούρτζιας φέτος το καλοκαίρι.
