Χρ. Αναστασίου: Η ΔΕΥΑΤ δεν προχώρησε σε καμία διακοπή παροχής νερού λόγω οφειλών το διάστημα της πανδημίας

Συνέντευξη για όλα τα τεκταινόμενα σε ΔΕΥΑΤ, Δήμο, αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση του Δημήτρη Παδιού στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου ανάφερε πως αυτή την στιγμή και μέσα στην διάρκεια όλης της χρονιάς, η δημοτική επιχείρηση εκτελεί σημαντικά έργα σε όλη την έκταση του δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 23 εκατ. ευρώ, με κυριότερο την αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης στην πόλη με αμίαντοσωλήνες, γεγονός που θα συμβάλει στην αναβάθμιση των υποδομών του δικτύου ύδρευσης, με καλύτερη ποιότητα νερού προς όφελος της υγείας των πολιτών.

Αναφερόμενος στην τελευταίο χρόνο με την πανδημία να βρίσκεται στην καθημερινότητα μας, ο κ. Αναστασίου τόνισε πως η ΔΕΥΑΤ παρόλο που έχασε ένα σημαντικό μέρος των εσόδων της από κάποιους καλούς της πελάτες που έχουν τα καταστήματα τους κλειστά (Ξενοδοχεία, ταβέρνες, καφετέριες κλπ.), εντούτοις δεν προχώρησε σε καμία διακοπή παροχής νερού σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά λόγω οφειλών, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο συναισθανόμενη τις δυσκολίες των στιγμών.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του, λέγοντας πως θα παραμείνει στο «τιμόνι» της επιχείρησης σύμφωνα πάντα με την επιθυμία του Δημάρχου, ενώ ερωτηθείς σε προσωπικό επίπεδο, ποια θα είναι τα επόμενα ασυτοδιοικητικά του βήματα, αν θα παραμείνει δηλαδή στον Δήμο, αν θα μεταπηδήσει στον Α’ βαθμό της αυτοδιοίκησης ή να θα οδηγηθεί σε πολιτική «αποστρατεία», ο κ. Αναστασίου τόνισε πως όταν έρθει η ώρα και πάρει τις αποφάσεις του, θα βγει και θα ανακοινώσει ο ίδιος δημόσια, για το τι προτίθεται να κάνει.