Χωρίς μεγάλη συμμετοχή το σημερινό συλλαλητήριο των αγροτών στην κεντρική πλατεία Τρικάλων

Υποτονική και χωρίς μεγάλη συμμετοχή, ήταν η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Τρικαλινών αγροτών στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων και η οποία διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων «Άνοιξη».

Με μαύρες σημαίες στα χέρια και πανό, οι λιγοστοί αγρότες που συγκεντρώθηκαν ύψωσαν φωνή διαμαρτυρίας κατά της πολιτικής που ακολουθεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ ευθείες βολές δέχθηκε και ο Τρικαλινός Υφυπουργός Κώστας Σκρέκας.

Κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου, που έγινε χωρίς την συμμετοχή τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων, όπως είχαν αφήσει υπονοούμενο οι ίδιοι οι αγρότες ότι μπορεί τελικά να τα επιστρατεύσουν, ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων «Άνοιξη» Απόστολος Θωμόπουλος, ο οποίος κάλεσε τους συναδέλφους του να πλαισιώσουν μαζικά τον κοινό τους αγώνα για καλύτερες συνθήκες στην εργασία τους, προετοιμάζοντας τους παράλληλα και για τις επόμενες δυναμικές κινητοποιήσεις που θα λάβουν χώρα στο εγγύς μέλλον.

Χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους απηύθυνε και ο Προέδρος του σωματείου εργαζομένων στον κλάδο γάλακτος-τροφίμων και ποτών Γιώργος Λιατίφης.