Χόρεψαν οι Αργιθεάτες των Τρικάλων (φωτό + βίντεο)

Μια όμορφη και ζεστή βραδιά, γεμάτη κέφι, χορό και αναβίωση των παραδοσιακών εθίμων, έζησαν δεκάδες Αργιθεάτες των Τρικάλων και οι φίλοι τους, στον ετήσιο χορό του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο «Πύλης Μέγαρο».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έλλη Τσιρογιάννη καλωσόρισε από το βήμα τους δεκάδες καλεσμένους και τους ευχήθηκε μια όμορφη χρονιά και καλή διασκέδαση.

Στον χορό συμμετείχε παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα που εκτόξευσε το κέφι των Αργιθεατών στο ζενίθ, ενώ εμφανίστηκαν και τα χορευτικά του Συλλόγου που παρουσίασαν το εντυπωσιακό δρώμενο «τα προικιά της νύφης» και στη συνέχεια χόρεψαν παραδοσιακούς Αργιθεάτικους χορούς, ενώ εμφανίστηκε και η χορωδία του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς έγινε η βράβευση των επιτυχόντων Αργιθεατόπουλων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ενώ πλούσια ήταν και η λαχειοφόρος του Συλλόγου με 350 δώρα συνολικά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Χρήστος Σιμορέλης και Κώστας Σκρέκας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Τσίγκας και Ντίνος Μπάρδας, οι πρώην Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος κ.α.