Χοιροφάρμ Μαράβα-Κούτσικου: Γουρουνόπουλα και όλα τα χοιρινά με εγγύηση ποιότητας για το γιορτινό τραπέζι

Και αυτά τα Χριστούγεννα εφοδιάστε το γιορτινό τραπέζι για τους αγαπημένους σας, με ντόπια και αγνά χοιρινά από την εταιρεία Χοιροφάρμ Μαράβα-Κούτσικου.

Κρέατα φρέσκα και πεντανόστιμα, από χοιρινά μεγαλωμένα με αγνές τροφές, που διατηρούν την εξαιρετική τους ποιότητα και προσφέρουν μια μοναδική γεύση, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το γιορτινό σας τραπέζι και αυτά τα Χριστούγεννα.

Στη σύγχρονη κάθετη μονάδα της φάρμας Μαράβα-Κούτσικου, ελέγχεται απόλυτα η παραγωγή σε όλα της τα στάδια, από την εκτροφή του χοιριδίου μέχρι να φτάσει φρεσκότατο και πεντανόστιμο στο πιάτο σας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίες οι συνεχείς βραβεύσεις της επιχείρησης σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Όποιο κομμάτι κρέατος και αν διαλέξετε από τα χοιρινά της οικογένειας Μαράβα-Κούτσικου, είναι σίγουρο πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένο από την ποιότητα και τη νοστιμιά τους.

Δοκιμάστε επίσης το εξαιρετικό χωριάτικο λουκάνικο της φάρμας Μαράβα-Κούτσικου, παρασκευασμένο με αγνό χοιρινό κρέας, λίπος, πράσο και μυρωδικά, που του δίνουν μια μοναδική και ξεχωριστή γεύση, που σίγουρα θα απολαύσετε.

Όλα τα προϊόντα της φάρμας Μαράβα-Κούτσικου θα τα βρείτε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στην Πιαλεία Τρικάλων, καθώς και στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ Μασούτη, Σκλαβενίτη, Market IN, My market.

Φάρμα Μαράβα-Κούτσικου

3ο χλμ. Φήκης -Φιλύρας 2431051200