«Χιτώνας αγάπης» διανομή ρούχων στην Eνορία Παναγίας Επίσκεψης

xitonas agapis

 

Παρούσα στις δύσκολες στιγμές ανθρώπων που έχουν ανάγκη από ενίσχυ-ση και προστασία, η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων διανέμει σε ιδιό-κτητο χώρο στην οδό Παγκάλου 4 και Αθανασίου Διάκου γωνία (έναντι Ερυθρού Σταυρού) δ ω ρ ε ά ν καθαρά και σε καλή κατάσταση ρούχα και υποδήματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Ρούχα και υποδήματα βρεφικά, παιδικά, ανδρι-κά και γυναικεία.

Χ Ε Ι Μ Ε Ρ Ι Ν Ο
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 5-7
ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ 10-12
ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 5-7

Τις ίδιες ώρες λειτουργίας γίνεται και συλλογή σε καλή κατάσταση, καθα-ρών χειμερινών και μόνο υποδημάτων και ενδυμάτων. Ιδιαίτερη ανάγκη υπάρ-χει αυτήν την στιγμή σε ρούχα και υποδήματα ανδρικά και παιδικά. Με πολλή αγάπη οι εθελόντριες κυρίες τις ενορίας θα σας διευκολύνουν με τον καλύτερο τρόπο και θα παράσχουν κάθε δυνατή εξυπηρέτηση.
Θερμή παράκληση να μην φέρετε καλοκαιρινά ρούχα διότι δεν υπάρχει χώρος φύλαξης. Επίσης να μην αφήνετε ρούχα έξω από τον Χιτώνα Αγάπης της ώρες που δεν λειτουργεί ούτε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας (έναντι Ο.Τ.Ε.).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: καθημερινά στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως, στο τηλέφωνο 2431033671 και στην ιστοσελίδα του Nαού panagiaepiskepsi.gr.

 

.