Χιλιάδες κόσμου στον «Μύλο των Ξωτικών»

 

 

4_xotik

 

 

 

 

Με χαρμόσυνα μηνύματα αγάπης και ευχές για τη νέα χρονιά, με πολλές εκπλήξεις και δώρα, συνεχίστηκε η λειτουργία του «Μύλου των Ξωτικών» τις πρώτες ημέρες του 2013.

Από νωρίς το πρωί δεκάδες χιλιάδες κόσμου από κάθε σημείο της Ελλάδας βρέθηκαν στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, περιηγήθηκαν για πολλές ώρες στα εργαστήρια, στο μοναδικό δεντρόσπιτο του Αϊ Βασίλη, στον φούρνο των ξωτικών, στην Playmobil, στο εργοστάσιο σοκολάτας κλπ, δοκίμασαν νοστιμιές της Πλατείας Γεύσης και ψυχαγωγήθηκαν στα παιχνίδια του πάρκου.

2_xotik

Ιδιαίτερη αναφορά επίσης, πρέπει να γίνει και στην έκθεση Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε από τις 19 Νοεμβρίου 2012 στο Κουρσούμ Τζαμί και ολοκληρώνεται στις 4 Ιανουαρίου 2013. Για πρώτη φορά στην Θεσσαλία, επισκέπτες τόσο με ομαδικές εκδρομές σχολικών μονάδων και συλλόγων, όσο και μεμονωμένοι ταξιδιώτες απ’ όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την μοναδική τεχνολογία που είχαν εξελίξει οι πρόγονοί μας χιλιάδες χρόνια πριν.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 4 και 5 Ιανουαρίου με αφηγήσεις παραμυθιών, φαναρογιορτές, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, ενώ την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η “Τελετή λήξης” των φετινών εκδηλώσεων του «Μύλου των Ξωτικών».

 

 

 

.