«Χαμός» στο Ποτάμι με την πρόταση δυσπιστίας!

«Μύλος» στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, αναφορικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά της κυβέρνησης, με τη συζήτηση να ξεκινάει σήμερα.

Ειδικότερα, η εισήγηση του επικεφαλής του κόμματος Σταύρου Θεοδωράκηήταν για «παρών» ή αποχή, ωστόσο υπήρξαν αντιδράσεις στην πρόταση του κ. Θεοδωράκη, με πρώτη και καλύτερη εκείνη του Γιώργου Αμυράπου ζήτησε να καταψηφιστεί η κυβέρνηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κα Λυμπεράκη, που τάχθηκε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Δανέλλης ανέφερε πως δεν είναι υπεύθυνο να ψηφίσουμε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας γιατί αυτή συνδέεται με την υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων, όπου έχουμε ξεκάθαρη θέση.

Εξάλλου, ο Γρηγόρης Ψαριανός ανέφερε πως προσωπικά δεν τον ενδιαφέρει η συμφωνία για το όνομα Μακεδονία και ότι θα ψήφιζε τη συμφωνία, αν δεν ήταν στην κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ.

Εξάλλου, σημειώνεται, πως από το Κίνημα Αλλαγής παρακολούθησαν με… ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του κ. Θεοδωράκη στη Βουλή, όπου τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας για το Σκοπιανό, χαράζοντας αντίθετη γραμμή από την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

thecaller.gr