Ένα κακό… σπυρί φαίνεται πως είχε βγάλει η Ν.Δ. και τώρα που έσπασε η μπόχα εξαπλώνεται παντού και επί δικαίων κι αδίκων.
Μεϊμαράκης εναντίον Σαμαρά, Σαμαράς εναντίον Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστας εναντίον Μεϊμαράκη, Άδωνις εναντίον όλων και Κυριάκος απλά επιλέγει τον αντίπαλο κάθε φορά που μιλάει.
Όλοι αυτοί εναντίον των νεοδημοκρατών οι οποίοι, σεβόμενοι την ιδεολογία τους, δεν τα έχουν κάνει ακόμη όλα μπάχαλο.
Και σε τοπικό επίπεδο βγήκαν μαχαίρια μεταξύ στελεχών και των διαφόρων τάσεων.
Χωρισμένα τα Τρικαλινά στελέχη σε -ικούς επιδίδονται στο σπορ του αλληλοσπαραγμού και της αλληλεξόντωσης, κάτι που μετατρέπεται σε ασθένεια ανίατη.
Παρακολουθούμε κυρίως νέα παιδιά να μετέρχονται μεθόδους τέτοιες που μας γυρίζουν σε άλλες εποχές όπου οι ιντριγκαδόροι λειτουργούσαν σε επαγγελματική βάση.
.