Χαλαρές στιγμές για τον Κώστα Σκρέκα και τους συνεργάτες του

Μετά την διήμερη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα, όπου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας είχε γίνει κυριολεκτικά η «σκιά» του συνοδεύοντας τον παντού, ήρθε η ώρα μετά την αναχώρηση Μητσοτάκη από το νομό, ο ίδιος να απολαύσει λίγες χαλαρές στιγμές που τόσο πολύ τις είχε ανάγκη.

Έτσι λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου ο πρώτος Βουλευτής του νομού και Υφυπουργός, δείπνησε σε γνωστή ταβέρνα χωριού περιφερειακά των Τρικάλων μαζί με τους συνεργάτες του, κάνοντας τους το τραπέζι και συζητώντας μαζί τους χαλαρά, στον απόηχο της επίσκεψης του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού στην περιοχή μας.

Ο φακός του trikalaIN διέκρινε στο τραπέζι του Κώστα Σκρέκα, τους στενούς του συνεργάτες Γιώργο Χασιώτη και Σωτήρη Σακκά, ενώ επίσης συνδαιτημόνες ήταν η Αντιδήμαρχος του Β’ τομέα του Δήμου Τρικκαίων Ελένη Πούλιου, ο πρόεδρος της τκ Φωτάδας Στέργιος Κυριάκος και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης.

Πλούσιο το…μενού τόσο στο τραπέζι, όσο και στη συζήτηση, αφού ως γνωστόν πάνω στις χαλαρές στιγμές λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες!