Το Χ MotorFestivalτων Τρικάλων ανοίγει τις… πύλες του!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει να μετρά, πλέον, για τα καλά. Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ. το Χριστουγεννιάτικο XMotorFestivalτων Τρικάλων, που θα διεξαχθεί με την υποστήριξη των Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας στην πίστα «MeteoraRacePark» των Τρικάλων, θ’ ανοίξει τις… πύλες του.

Η ώρα για το πιο γιορτινό, ανατρεπτικό κι εντυπωσιακό eventτης μηχανοκίνησης έφτασε! Καθημερινά από τις 26 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, από τις 2 μ.μ. έως και τις 9:30 μ.μ., επαγγελματίες οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα και το κυριότερο απ’ όλους τους χώρους του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα προσφέρουν φαντασμαγορικά shows, που θα μείνουν αξέχαστα σε μικρούς και μεγάλους!

Ως γνωστόν για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα στηθούν στον ίδιο χώρο, το «MeteoraRacePark», τόσο ασφάλτινη όσο και χωμάτινη αρένα, δίπλα στον ιστορικό «Γύρο του Θανάτου»! Μάλιστα οι χώροι για τους επισκέπτες – εκεί όπου θα βρίσκονται και οι εκθέτες με ό,τι πιο καινούργιο από το χώρο της μηχανοκίνησης – θα είναι καλυπτόμενοι, ώστε οι θεατές να παρακολουθούν ανεπηρέαστοι από τα καιρικά φαινόμενα τους επαγγελματίες οδηγούς να δίνουν τις… μαγικές τους παραστάσεις.

Oδιοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνολικά 700 μέτρων πίστας και θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του για το πιο φαντασμαγορικό eventστην ιστορία του MotorFestival και στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα.

Το πρόγραμμα του Χριστογεννιάτικου Χ MotorFestival των Τρικάλων καθημερινά περιλαμβάνει τα εξής:

OnRoadArena (ασφάλτινη)

Driftshow, διαμορφωμένα εμπόδια με κάδους για τα 4Χ4, TrialShow με τον Λευτέρη Πίππο, Φορτηγά (TruckShow),  Άλματα από ειδικά διαμορφωμένη ράμπα με τον Νώντα Λογοθέτη, TeamKafrovicwithMotorBikes με τη συνοδεία του ράπερMC Gkioyzmanπου θα ραπάρει στην αρένα.

OffRoadArena (χωμάτινη)

Λέσχη «4×4» της Θεσσαλίας, DirtyGames από τα… τέρατα του MotorFestival , Endurο και MotocrossShow στη χωμάτινη αρένα 30 μέτρων με εμπόδια, κορμούς, πετάγματα και πολλή σκόνη και χώμα που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη

Γύρος του θανάτου

Ο Άκης Ανδρέου ανά ώρα θα.. κόβει την ανάσα στους θεατές με τα ακροβατικά του μέσα στο «βαρέλι», στο πιο ιστορικό showτης μηχανοκίνησης.

Dance shows

Ακροβατικά- car wash – twerk choreography  απότιςεντυπωσιακέςχορεύτριεςτουMotor Festival, Photo Shooting γιατονκόσμοπουθαπαρακολουθήσειτοevent, led show, fire show, body painting, mirror show,Sanda Claus Concept, free style dance.

O μάγος Σανκάρα

Τη δική του παράσταση στο Χ MotorFestivalθα δώσει ο μάγος Σανκάρα, που υπόσχεται ότι θα προσφέρει απόδραση από τη… λογική.

Το πλήρες πρόγραμμα (ανά ώρες) του 10ου MotorFestival μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα  www.motorfestival.gr.

Το ραντεβού έχει δοθεί. Καθημερινά από τις 2 μ.μ. έως και τις 9:30 μ.μ. από τις 26 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στην πίστα «MeteoraRacePark» το XMotorFestivalθα… τρελάνει κόσμο!

Video

Το trailer του X Motor Festival τωνΤρικάλων

 

Facebook Link

https://www.facebook.com/motorfestival.gr/videos/742761259251594/

 

Youtube Link