Μπρουσκέτες με σάλτσα τομάτας, κάππαρη και μπούκοβο

Υλικά

  • 8 λεπτές φέτες γαλλική ή χωριάτικη μπαγκέτα
  • ½ κουτί Polpa ΓΚΡΕΚΑ
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 4 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
  • μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού, ψιλοκομμένα
  • 1 κουτ. σούπας κάπαρη
  • 1 κουτ. σούπας πράσινες ελιές σε ροδέλες
  • 1 κουτ. σούπας μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πρέζα μπούκοβο

Ένα πεντανόστιμο σνακ φτιαγμένο με Polpa ΓΚΡΕΚΑ. Εύκολη και ελαφριά επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Διαδικασία

Βήμα 1

Τοποθετούμε το ψωμί σε ένα ταψί και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να φρυγανιστεί και να ροδίσει. Το βγάζουμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την Polpa ΓΚΡΕΚΑ, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το βασιλικό, την κάπαρη, τις ελιές και μπόλικο αλατοπίπερο.

Βήμα 3

Σε κάθε φέτα ψωμί απλώνουμε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και σερβίρουμε.

olivemagazine.gr