Μπετσιμέας: Απευθύνω έκκληση στον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας

Την ανάγκη να απευθύνει ένα ενωτικό κάλεσμα προς όλους και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την τήρηση της καραντίνας, ως μόνο μέσου αυτή την στιγμή να εμποδιστεί η διασπορά του φονικού ιού, έδωσε το πρωί του Σαββάτου με συνέντευξη του στην εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση που επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο γνωστός ιατρός καρδιολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων Στέλιος Μπετσιμέας.

Μέσω της ιατρικής του ιδιότητας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο όραμα για τα Τρίκαλα» ζήτησε από τους Τρικαλινούς πολίτες να δείξουν αυξημένη ατομική ευθύνη και να πειθαρχήσουν στα περιοριστικά μέτρα και την καραντίνα μέχρι να έρθει το εμβόλιο, αφού προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα όπλα για να καταπολεμηθεί η πανδημία.

«Ίσως ακόμη ένα κομμάτι του πληθυσμού να μην έχει συνειδητοποιήσει το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να είμαστε πολύ προσεκτικοί αν θέλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στον ιό, ούτε και οι νεότερες ηλικίες και αυτό δυστυχώς το βλέπουμε και στις ΜΕΘ, όπου νοσηλεύονται πολλοί νέοι άνθρωποι» ανέφερε ο κ. Μπετσιμέας για να συμπληρώσει πως «Αυτή την στιγμή πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί όρθιο το σύστημα υγείας και όλο το υγειονομικό προσωπικό, που δίνει ένα τιτάνιο και υπεράνθρωπο αγώνα με τη νόσο. Γι΄αυτό λοιπόν όλοι θα πρέπει να συνδράμουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, προς αυτή την κατεύθυνση».