Το νόστιμο και τρυφερό κεμπάπ θέλει την τεχνική και την μαστοριά του στο πέρασμα, αλλά κυρίως στο ψήσιμο. Και κάτι τέτοιο φαίνεται να το γνωρίζουν καλά οι δύο καλοί φίλοι, τα δύο «μαστόρια» που σήμερα πέρασαν μαζί την ημέρα με τις οικογένειες τους, τιμώντας το έθιμο της πρωτομαγιάς στο πλατανόδασος της Οιχαλίας.
Οι «γαλάζιοι» Μιχάλης Μπαγιώτης και Γιάννης Αναγνώστου, εκτός από την τέχνη της πολιτικής κατέχουν και την τεχνική του παρασκευαστή και ψήστη του νοστιμότερου κεμπάπ κα σήμερα το απέδειξαν περίτρανα, φτιάχνοντας και περνώντας το στην σούβλα το ο δεύτερος και ψήνοντας το ο πρώτος. Έτσι δίκαια ανέδειξαν εαυτούς σε γητευτές του κεμπάπ.
Και απ’ ότι πληροφορηθήκαμε βγήκε… λουκούμι. Και του χρόνου πάλι παιδιά!
