Μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη: Τώρα κάνει άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ – Θέλει να διώξει τον Τεμπονέρα

Συνεχίζεται ο χαμός και το μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να αλλάζει τακτική από μέρα σε μέρα και τώρα να κάνει άνοιγμα συνεργασίας στο ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου δηλώνοντας ότι «όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΊΖΑ».

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM έκανε πρόσκληση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε προτάσεις νόμου, στις οποίες τα δύο κόμματα συμφωνούν. «Προσκαλώ την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου, στις οποίες συμφωνούμε. Νομίζω ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ξέρει πως να επικοινωνήσει με το γραφείο μου», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ γενικά, αυτό που βλέπω στην Αθήνα είναι η προμετωπίδα, θα τη γυρίσουμε. Θα χτίσουμε πλατιά κοινωνική βάση. Είναι το πρώτο στοίχημα που γυρνάει από το μείγμα ακροδεξιάς-δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουμε την πρόθεση να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου».

Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει από κοινού πρόταση με το ΠΑΣΟΚ για προανακριτική όσον αφορά στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη, επεσήμανε ότι «είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε, ένα καλό βήμα για το ΠΑΣΟΚ είναι να διαβάσει το κατηγορητήριο για τον Κώστα Καραμανλή».
Καμία συνεργασία με τη Νέα Αριστερά και το «καρφί» σε Τεμπονέρα

«Όσο είμαι εγώ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει καμία πρόταση συνεργασίας με τη νέα Αριστερά», διευκρίνισε, ενώ σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Διονύση Τεμπονέρα, άφησε αιχμή, λέγοντας «όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Αύριο θα ανακοινώσω γενικότερα τις σκέψεις μου στην ΚΟ», είπε και τόνισε ότι θα υπάρξει Συνέδριο στις αρχές Οκτωβρίου. «Βεβαίως θα υπάρξουν κατασταστικές αλλαγές και αν η βάση επιθυμεί στο μέλλον να υπάρξει νέος Κασσελάκης, θα υπάρξει», τόνισε.

fimotro.gr