Αυτοψία των έργων από Αγοραστό-Μιχαλάκη στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας

Το αθλητικό κέντρο της Σωτήρας επισκέφθηκαν αργά σήμερα το μεσημέρι, o Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, προκειμένου να κάνουν αυτοψία στην πρόοδο των εργασιών που συντελούνται στον χώρο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ήδη προχωρά η κατασκευή του κτιρίου των αποδυτηρίων στο Αθλητικό Κέντρο Σωτήρας,  συνολικού προϋπολογισμού 420.000,00 €, που είναι ένα μονώροφο κτίσμα 232 τ.μ. και περιλαμβάνει τις 4 ενότητες αποδυτηρίων με τους βοηθητικούς σε αυτά χώρους, (ντους- wc), γραφείο διαιτητή, wc ΑμεΑ, αποθηκευτικό χώρο και στεγασμένο χώρο 20τ.μ.

Η πρόσβαση των ατόμων μειωμένης κινητικότητας στο κτίριο πραγματοποιείται μέσω ράμπας, από την νοτιοδυτική όψη, όπου προβλέπεται να χωροθετηθεί το parking, ενώ παράλληλα υπάρχει πρόσβαση στο κτίριο και από την νοτιοανατολική όψη μέσω ενός στεγασμένου χώρου.

Αγοραστός και Μιχαλάκης δήλωσαν, παρουσία του Προέδρου του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα Κώστα Παρδάλη, την απόλυτη ικανοποίηση τους για την πρόοδο του έργου, που θα καταστήσει το γήπεδο της Σωτήρας, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπά έργα που συντελούνται από τον Δήμο Τρικκαίων, σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.