Αυτό είναι το νέο λογότυπο της ΝΔ

Νέο λογότυπο παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης η ΝΔ στην εκδήλωση για τα 44 χρόνια από την ίδρυσή της.

Ήταν 4 Οκτωβρίου του 1974, όταν ο αείμνηστος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυε τη Νέα Δημοκρατία, λίγους μόλις μήνες μετά την πτώση της χούντας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Σήμερα το κόμμα κλείνει 44 χρόνια πολιτικού βίου και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν η πολιτική παράταξη που έβαλε την χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γνώρισε αρκετές χαρές και λύπες, ευτύχησε να γίνει κυβέρνηση αρκετές φορές, αλλά και αντιπολίτευση γνωρίζοντας βαριές και οδυνηρές ήττες, άλλαξε κάμποσους πολιτικούς αρχηγούς, για να φτάσει στον σημερινό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σήμερα η ΝΔ με αφορμή τα 44α γενέθλια της, διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση στο μουσείο Μπενάκη, με ομιλητή τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μίλησε στον κόσμο, έχοντας πίσω του ως φόντο το νέο σήμα-λογότυπο της παράταξης.

Ένα σήμα που μάλλον δε παραπέμπει πουθενά, δεν έχει καμμιά καμία αναφορά σε κανένα ιστορικό σημείο της διαδρομής της παράταξης και εν τέλει ίσως δεν σημαίνει τίποτα για τα παλαιότερα στελέχη και οπαδούς της παράταξης…