Αυστηροί έλεγχοι για την χρήση μάσκας σε αστικό λεωφορείο των Τρικάλων

 Αυστηροί και εξονυχιστικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργεί καθημερινά στα Τρίκαλα το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και της Δημοτικής  Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί αν τηρούνται στο ακέραιο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από το κορονοϊό.

Οι έλεγχοι αυτοί έχουν να κάνουν τόσο στα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όσο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς είναι ακόμα αρκετοί οι συμπολίτες που δεν εννοούν να συμμορφωθούν με τα ισχύοντα μέτρα.

Σήμερα το πρωί, όπως κατέγραψε ο φακός του trikalaIN.gr, άνδρες της αστυνομίας ακινητοποίησαν αστικό λεωφορείο επί της οδού Πύλης, στο ύψος του πάρκου Ματσόπουλου, διενεργώντας εξονυχιστικούς ελέγχους, για το αν ο οδηγός του οχήματος και οι επιβάτες φορούσαν κανονικά την μάσκα τους και τηρούσαν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ’ όλους μας, καθώς σε μια περιοχή με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο όπως είναι τα Τρίκαλα, είναι απαραίτητη η χρήση της μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.