Αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών εξήγγειλε από το Επιμελητήριο Τρικάλων ο Νίκος Παππάς

Παρουσία όλων των μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων, έγινε δεκτός σήμερα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος μετά το Δημαρχείο Τρικάλων επισκέφτηκε και το Επιμελητήριο της πόλης.

Στην υποδοχή του Υπουργού πρωτοστάτησε ο Πρόεδρος της διοίκησης Βασίλειος Γιαγιάκος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψη του, ενημερώνοντας τον για μια σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με την ψηφιακή τεχνολογία, όπως οι έξυπνες επιχειρήσεις, το ηλεκτρονικό εμπόριο κ.α., ενώ  έκανε λόγο και για την ανάπτυξη των τεχνολογικών εφαρμογών στην επιχειρηματικότητα, σημαντικός παράγοντας αύξησης της παραγωγικότητας, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι όχι μόνο καλό αλλά επιβεβλημένο και ότι δεν θα πρέπει να χαθούν άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Την μεγαλύτερη υστέρηση στην ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών την έχει ο τουριστικός τομέας.

Παίρνοντας τον λόγο ο Υπουργός επεσήμανε πως οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν διαρκώς, γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρξει συντονισμέ δυνάμεων και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών στις επιχειρήσεις. Αρκετά πληρώσαμε τον κατακερματισμό δυνάμεων, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν στον Νίκο Παππά από μέλη της διοίκησης και συνεργάτες του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κάποιοι βασικοί άξονες της ψηφιακής στρατηγικής του Επιμελητηρίου, ενημερώνοντας τον για όλες τις ψηφιακές δράσεις και ζήτησαν την βοήθεια και συνδρομή του σε όποια προβλήματα υπάρχουν σήμερα και θα παρουσιαστούν και μελλοντικά.

Στη σύσκεψη του Επιμελητηρίου, συμμετείχαν και οι τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , Τρικάλων,  ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου  καθώς και κάποια μέλη της Ν.Ε. του κόμματος.