Αβραμόπουλος: Λείπει δυστυχώς η οργάνωση και ο προγραμματισμός από την Δημοτική αρχή Μετεώρων

Για την κατάσταση στο Δήμο Μετεώρων, αλλά και τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης» του οποίου ηγείται, όσο προχωράμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο δημοσιογράφο Δημήτρη Παδιό και στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος κληθείς να σχολιάσει το έργο και την πορεία της δημοτικής αρχής του Θοδωρή Αλέκου δήλωσε πως «Δυστυχώς αυτά που λείπουν από την σημερινή δημοτική αρχή είναι η οργάνωση και ο προγραμματισμός. Δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τίποτα για το κοινό καλό και προς όφελος του Δήμου. Ο πρώην Δήμαρχος αείμνηστος Χρήστος Σινάνης, είχε αφήσει πίσω του έργα, που δυστυχώς ο σημερινός Δήμαρχος και οι συνεργάτες του δεν μπόρεσαν να αναδείξουν ποτέ. Εξασφαλίστηκαν αρκετά κονδύλια από Υπουργεία της σημερινής κυβέρνησης, αλλά δυστυχώς σήμερα κανείς δεν γνωρίζει τι απέγιναν αυτά τα χρήματα. Ίσως είναι θέμα ανικανότητας, ίσως είναι θέμα της όλης κακής κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής, πολλά μπορεί να πει κανείς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο ένας μετά τον άλλο, οι στενοί του συνεργάτες εγκαταλείπουν τον Δήμαρχο. Αυτό από μόνο του λέει πολλά».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο ίδιος και ο συνδυασμό του το επόμενο διάστημα και μέχρι τις εκλογές, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος επεσήμανε πως «Εμείς θα κινηθούμε όπως πάντα με σύνεση, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αναδεικνύουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής και προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις σε αρκετά ζητήματα που απασχολούν το δήμο. Τον συνδυασμό μας πλαισιώνουν ικανοί συνεργάτες, παλιότεροι και νεότεροι και όταν έρθει η ώρα θα ανακοινώσω και επίσημα νέα στελέχη που θα δώσουν μαζί μας τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον στο Δήμο Μετεώρων, ακόμη και πρώην συνεργάτες του κ. Αλέκου που βλέπουν σε μας πλέον, ως την μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να χαράξει και πάλι μια τροχιά προόδου και ευημερίας για την περιοχή μας».