Αυγοφέτες με τσουρέκι

Απίθανες αυγοφέτες για πρωϊνό, πασπαλισμένες με ζάχαρη και αν θέλουμε και κανέλα.

Υλικά

Μερίδες: Για 10 φέτες

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε αυγοφέτες με τσουρέκι, χτυπάμε, σε ένα μπολ με το σύρμα τα αυγά και το γάλα.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε ελαιόλαδο περίπου 2 εκ. πάνω από τον πάτο του σκεύους, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  3. Βουτάμε 1 φέτα τσουρεκιού στο μείγμα, για 2 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά, μέχρι το τσουρέκι να μουλιάσει μεν, αλλά να μη μαλακώσει τόσο ώστε να διαλύεται, και την τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει.
  4. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες φέτες τσουρεκιού.
  5. Πασπαλίζουμε, τις αυγοφέτες με τσουρέκι, με ζάχαρη και σερβίρουμε αμέσως.

gastronomos.gr