Αυγενάκης: Η αναγέννηση της Θεσσαλίας είναι ένα μεγάλο στοίχημα που θα κερδίσουμε μαζί!

Το προσωπικό του μήνυμα έστειλε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της χθεσινής διευρυμένης σύσκεψης, με συντονιστή τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο στον Βόλο “δράσεις και παρεμβάσεις για τις θάλασσες της Θεσσαλίας μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα Daniel και Elias”.

O κ. Αυγενάκης έστειλε μήνυμα ενότητας για το μεγάλο εγχείρημα που έχει ξεκινήσει για την αναγέννηση του τόπου, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια “όλους όσοι, χωρίς κομματικά γυαλιά, τοξικότητα και διάθεση για αντιδικίες σε βάρος της υγειούς πλειοψηφίας, συζητούν, καταθέτουν τις απόψεις τους και είναι δίπλα μας στην προσπάθεια για την ολιστική ανάταξη της Θεσσαλίας”.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη στο Facebook:

Οι Θεσσαλοί, που γίνονται αποδέκτες όλων των θετικών μέτρων της Κυβέρνησης του Kyriakos Mitsotakis, διατηρούν το χαμόγελό τους, συνεχίζουν να δημιουργούν και να ονειρεύονται, ακριβώς επειδή, από την πρώτη μέρα, είμαστε στο πλάι τους.
Με την προσοχή στραμμένη στην άμεση στήριξή τους, αλλά και στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, ώστε οι νέοι μας να ευημερήσουν, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι, χωρίς κομματικά γυαλιά, τοξικότητα και διάθεση για αντιδικίες σε βάρος της υγειούς πλειοψηφίας, συζητούν, καταθέτουν τις απόψεις τους και είναι δίπλα μας στην προσπάθεια για την ολιστική ανάταξη της Θεσσαλίας.
Η αναγέννηση αυτού του τόπου είναι ένα μεγάλο στοίχημα που θα κερδίσουμε μαζί!