Μια ευφρόσυνη ατμόσφαιρα δημιουργείται κατά την παραγωγή τσίπουρου στα χωριάτων Τρικάλων, με διάχυτο το άρωμα του αγαπημένου ποτού, του παραδοσιακού φαγητού και της παρέας.
Σε όποιο καζάνι και αν περάσεις συναντάς μια ομάδα ανθρώπων, που χαίρεται και απολαμβάνει τη διαδικασία.
Εκτός από τον νοικοκύρη, που συνήθως είναι και ο καζανιέρης, υπάρχουν συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, που ήρθαν όχι για να διασκεδάσουν μόνο, αλλά και για να συναναστραφούν.
Αν ρωτήσεις ποιος είναι ο καλύτερος μεζές όταν παράγεται τσίπουρο θα λάβεις την απάντηση ότι είναι η καλή παρέα!
Και πάνε να μας το κόψουν και αυτό!
.