«Ατιμίες» και «κατινιές μεταξύ Πολυμερόπουλου – Σπανού

polymerop_spanos

 

 

 

 

Σε νέα αντιπαράθεση προχώρησαν χθες και μάλιστα με σκληρές κουβέντες ο Αλέκος Πολυμερόπουλος και ο Θόδωρας Σπανός.

Ο κ. Πολυμερόπουλος μιλώντας στη Λέσχη και στον Χρήστο Κοντό, αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Σπανού πως έχει «μπάκακα μαζί του», είπε πως ο ίδιος αναφέρθηκε στην περίοδο που ο κ. Σπανός έκανε την καταγγελία κατά του Ταμήλου επισημαίνοντας πως: «Όταν κάνεις μια τέτοια καταγγελία πρέπει να έχεις το θάρρος της γνώμης αντρίκια και να την υποστηρίξεις, όχι μετά, αφού έκανες τη δουλειά σου και παραπλάνησες ορισμένους ανθρώπους, να ζητάς δημόσια συγνώμη. Αυτό δεν είναι αντρίκιο. Εγώ δεν πορεύομαι έτσι, για αυτό εξεμάνει και του είπα κ. Σπανέ φερθήκατε άτιμα στην παράταξη και με άτιμους ανθρώπους εγώ δεν κάνω παρέα. Εγώ θα ήμουν μαζί του αν το στήριζε μέχρι τέλος».

Για την κατάσταση στην καθαριότητα τόνισε πως: Ο κόσμος βλέπει τον κατάντημα, ξέρει πως είναι ανταποδοτικά αυτά. Εδώ δεν χρειάζεται να πω εγώ τι γίνεται για να κάνω αντιπολίτευση, την αντιπολίτευση την κάνει ο κόσμος.

Εγώ τους είπα πως από τα πολλά σκουπίδια και κλαδιά ο δήμος μπορεί να τα κάνει κομποστοποίηση και να κονομήσει και λεφτά.

«Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους μικρότερος των περιστάσεων είναι μια κακία και δεν μπορώ να ασχοληθώ με ανθρώπους που μιλούν για άλλους, αυτό το λέγανε στη γειτονιά μου κατινιά Η Κατίνα της γειτονιάς, έτσι λέγανε», απάντησε ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Σπανός. 

Για το θέμα της καθαριότητας απάντησε: « Ο κ. Πολυμερόπουλος ασχολούταν σε μια γειτονιά και εγώ σε έναν υπερδήμο. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα πράγματα. Ο κ. Πολυμερόπουλος είναι όπως ένας προϊστάμενος που έχω εγώ στην καθαριότητα».

 

 

 

.