Αθλος ο Σκρέκας έβγαλε το κοστούμι και έβαλε γαλότσες και ο Σάκης πάντα σταθερός και μειλίχιος…

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό…Αν αναρωτιέστε τι εννοούμε, πολύ απλά σας λέμε ότι δύσκολα οι πολιτικοί αποχωρίζονται το dresscode (κοστούμι, γραβάτα, σκαρπίνι) του κοινοβουλίου (θα μου πείτε όχι και όλοι, βλέπε π.χ. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές αριστερές δυνάμεις).

Ε λοιπόν σας πληροφορώ πως ο Κώστας Σκρέκας, τον «έσπασε» αυτό τον κώδικα! Στις πρόσφατες πλημμύρες της Καρδίτσας, του Μουζακίου, της Φαρκαδόνας και των Μεγάλων Καλυβίων, ο Τρικαλινός Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έβγαλε κοστούμι και γραβάτα, αφήνοντας τα για λίγο στο σπίτι, φόρεσε τις γαλότσες μέχρι το γόνατο και μπήκε …βαθιά στη λάσπη, γίνοντας ένα με τον απλό κόσμο που είδε μέσα σε λίγες ώρες να χάνεται το βιός του. «Παιδί του λαού» τώρα πιά ο Σκρέκας, ορκίστηκε πως από την στιγμή που έβαλε και αυτός γαλότσες, δεν θα τις ξαναβγάλει από τα πόδια του…Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μιχαλάκης!

Ευτυχώς που όλα αυτά κράτησαν μόνο τρεις μέρες!!! Θα επιστρέψει στην περιοχή όταν ο απλός λαός θα έχει καθαρίσει τις λάσπες

Από την άλλη έχουμε τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο.

Και αυτός επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πρόσεχε πολύ που πατούσε, γιατί αυτός γαλότσες δεν φόρεσε…Δε είναι της νοοτροπίας του, δεν είναι της φτιαξιάς του κάτι τέτοιο, πως το λένε…Είναι και γιατρός άνθρωπος, φαντάζεστε τον Σάκη με γαλότσες να περπατάει τίγκα στις λάσπες; Το σίγουρο είναι ότι θα  πεδικλώνονταν!!!!

Ο Σάκης ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις παραμένει πάντα σοβαρός, μειλίχιος, μετρημένος και σταθερός. Είναι λίγο δύσκολο να δούμε ακρότητες από δαύτον… Φαντάζεστε την Ρορώ να βλέπει τον Σάκη να γυρίζει στο σπίτι με γαλότσες και την λάσπη μέχρι το γόνατο και να περπατάει πάνω στα καινούργια χαλιά; Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε!

 

Κουράγιο αδέλφια! Και εμείς καθημερινά στις «λάσπες» περπατάμε, αλλά δεν το κάνουμε θέμα!