Ατελείωτο κέφι στο παιδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

Από πολύ κόσμο κατακλύστηκε η κεντρική πλατεία Τρικάλων το μεσημέρι της Κυριακής, κατά την διάρκεια του χριστουγεννιάτικου παιδικού πάρτι που διοργάνωσε για μικρούς και μεγάλους ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων.

Παρόντες στη γιορτή ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας μαζί με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, ο  Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος απηύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο Πρόεδρος των ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης και πολύς κόσμος όπως προείπαμε.

Συμμετείχαν οι «Σαλτιμπάγκοι» σε θεατρικό δρώμενο από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Τρικκαίων, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων τραγούδησαν τα κάλαντα υπό της καθοδήγηση της μουσικού Γεωργίας Κοντοκώστα, ενώ χόρεψαν σε latin ρυθμούς οι μαθητές της Ακαδημίας χορού Τρικάλων. Τέλος η Δήμητρα Καλλιάρα στο κανονάκι και ο Μάριος Σαρακατσιάνος στο λαούτο έπαιξαν και τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα.

Στην εκδήλωση μοιράστηκαν στον κόσμο λαχνοί με δύο δώρα, ένα ταξίδι στο Παρίσι προσφορά από την τράπεζα EUROBANK δύο ποδήλατα προσφορά του Δήμου Τρικκαίων.