Άστραψε και βρόντηξε κατά Αγοραστού ο Νίκος Τόλιας

Λάβρος κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας χρησιμοποίησε χρήματα της Περιφέρειας για να ασφαλτοστρώσει τον δρόμο προς την χοιροτροφή του μονάδα, εμφανίστηκε σε συνέντευξη του στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο πρώην Δήμαρχος Γόμφων και Αντιδήμαρχος Πύλης Νίκος Τόλιας.

Ο κ. Τόλιας υπερασπίστηκε των επιλογών του Κώστα Μαράβα, στρεφόμενος κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ότι κακώς επιτίθεται στον Δήμαρχο, θίγοντας ένα τέτοιο θέμα, που στο κάτω κάτω τη γραφής ο Δήμαρχος Πύλης έκανε ασφαλτοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους που οδηγούν σε όλες τις επιχειρήσεις και τις μονάδες του δήμου, με χρήματα στο μεγαλύτερο μέρος τους, προερχόμενα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και σε μικρότερο βαθμό από το ΕΣΠΑ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Νίκος Τόλιας πρόσθεσε πως «Δεν μ’ ενδιαφέρουν τα προσωπικά που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα στον Κώστα Αγοραστό και τον Κώστα Μαράβα, ενώ πιστεύω πως δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα. Εγώ υπερασπίζομαι το σωστό και δίκαιο και στην προκειμένη φάση, το σωστό και δίκαιο είναι με το μέρος του Μαράβα».