Αστέριος Βασιλάκος: Tο μήνυμα και η ελπίδα για την επιβίωση… του Μουζακίου

«ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ,ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ»

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Η εικόνα των κατεστραμμένων υποδομών της κωμόπολής μας με το καλημέρα της νέας χρονιάς,δημιουργεί αρνητικές σκέψεις και άσχημα συναισθήματα, στέλνει όμωςταυτόχρονα και πεισματικά ένα ξεκάθαρο μήνυμααγώνα, αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για άμεσες ενέργειες αποκατάστασης βλαβών, κοινωνικής ανάτασης και οικονομικής ανάταξης.

Ο τραγικός απολογισμός του 2020απέτυχε να γκρεμίσει οριστικά τα όνειρα των συμπολιτών μας.

Η ώρα του στοχασμού γι αυτά που έρχονται είναι μπροστά μας.

Έχουμε ηθική υποχρέωση να αγωνιστούμε για να διώξουμε τη θλιβερή, μίζερηκαι επιζήμια κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά εικόνα,άμεσα- χθες με πολιτική βούληση-απόφαση και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, για να αποκατασταθούν οι ζημιές της Παλαιάς Γέφυρας, του Κ. Υγείας και της Δημοτικής Περιφερειακής Οδού προκειμένου αυτά να λειτουργήσουν στο ίδιο σημείοισχυροποιώντας, θωρακίζοντας  και «στηρίζοντας» παράλληλατο κτίριο του Δημαρχείουκαι του Δημοτικού ΓυμναστηρίουΜουζακίου.

Σ αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωση  έλαχε ο κλήρος, η υποχρέωση και το καθήκον να χαρίσουν σε όλους μας τη ζωή που μας αξίζει. Όχι στα λουκέτα, στη Φτώχεια και στην Ανεργία. Η νέα χρονιά φέρνει την ελπίδα πιο ισχυρή από τον Ιανό και η νέα γενιά δείχνει το δρόμο! για ναβρεθούμε ξανά υγιείς και δυνατοί, περπατώνταςή με μια ποδηλατάδα στον περιφερειακό,πάνω και κοντά στις γέφυρες, δίπλα στο ποτάμι και μπροστά από το Κ. Υγείας!

«Για να σταθούμε όρθιοι και να ζωντανέψει… η Αγορά και η Γειτονιά του Μουζακίου».-

 

Αστέριος Βασιλάκος

Γραμματέας Π.Ο.Π Μουζακίου– Παμίσου– Ιθώμης Ν. Καρδίτσας

Σύμβουλος Κοινότητας Μουζακίου