Αστέρια της τηλεόρασης αλλά και του τραγουδιού θα αναμετρηθούν σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι

sportr

Την Μεγάλη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Πυργετού θα διεξαχθεί ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό.

Αστέρια της τηλεόρασης αλλά και του τραγουδιού θα αναμετρηθούν σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι το οποίο δεν θα έχει μόνο πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και αρκετά χάπενιγκς.

 

Απο την μία η ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών που έχει στις τάξεις της τους Κώστα Φραγκολιά, Πατρίκιο Κωστή, Μιχάλη Μαρκάτη, Κώστα Κρομμύδα, Γιάννη Παπαθανάση, Γιάννη Αϊβάζη, Παύλο Ορκόπουλο, Παναγιώτη Βλάχο αλλά και τον γνωστό τραγουδοποιό Διονύση Τσακνή!

SISE

Από την άλλη μία ομάδα Τρικαλινών επιλέκτων που συγκροτείται με την βοήθεια της ταβέρνας «Το Κατώγι» και με την οποία θα παίξει ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, ο Γιώργος Βακουφτσής αλλά και παλιοί παίκτες του ΑΟΤ με την λίστα να διευρύνεται συνεχώς.

Στην ενθάρρυνση των προσπαθειών των δύο ομάδων θα είναι ο Δημήτρης Σταρόβας!

FGGSASS

 

Την διοργάνωση του αγώνα έχουν αναλάβει οι Τρικαλινές ιστοσελίδεςsportrikala.gr καιxenagos24.grμε την πολύτιμη συμβολή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Η τιμή εισόδου είναι 1  (προαιρετικά, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν περισσότερα εισιτήρια)και όλα τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Sportrikala.gr