Άσπα Τσίνα: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον καρκίνο- «Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη»

Μια κατάθεση ψυχής θα κάνει σήμερα το βράδυ η Άσπα Τσίνα που είναι καλεσμένη στην εκπομπή τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Και ενώ όλοι περιμένουν να μάθουν για την επιστροφή της Άσπα Τσίνα στο τραγούδι μέσα από τη νέα της συνεργασία με τον Φοίβο εκείνη προχωρά για πρώτη φορά σε μια αποκάλυψη που αφορά την υγεία της.

Η εκρηκτική παίκτρια του Fame Story 1  αιφνιδιάζει την Ελεονώρα Μελέτη, όταν της λέει πως επέλεξε την εκπομπή «Μεσάνυχτα» για να εξομολογηθεί, για πρώτη φορά, πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα.

Αποκαλύπτει πως ο γιος της είναι μέλος της MENSA λόγω του υψηλού δείκτη ευφυΐας. «Δεν θέλω να πεθάνεις…» της λέει,  κι εκείνη σπεύδει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω… Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα».

Η Άσπα περιγράφει στην Ελεονώρα Μελέτη πως, μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού της, ήρθε αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα.  Εξηγεί γιατί άργησε να μπει σε θεραπεία, αποκαλύπτει πως το είπε στο γιο της και δίνει το δικό της μήνυμα σε όλους.

«Έζησα πολύ ωραία πράγματα. Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου»

«Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία περιγράφει ότι το τελευταίο της βιντεοκλίπ το γύρισε τέσσερις ημέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο. «Πονούσα αλλά το ήθελα πολύ…».

Η εκπομπή θα προβληθεί σήμερα στις 12, στα «Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, στον Alpha.