Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στην ημερίδα για την τοπική αυτοδιοίκηση και την κλιματική αλλαγή

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην νεοσύστατη αίθουσα Παπαστεριάδη των Τρικάλων, η ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης σε συνθήκες κλιματικής αλλαγής», που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη του Δήμου Τρικκαίων «Τρίκαλα τόπος να ζούμε».

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ενώ από το βήμα τοποθετήθηκαν επίσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης και ο επίκουρος Καθηγητής του Ε.Μ.Π. Ευάγγελος Μαρινάκης.

Απών από την εκδήλωση ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, αν και το όνομα του είχε συμπεριλήφθη σε αυτά των ομιλητών, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν μέσω video wall ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, οι Βουλευτές Τρικάλων και Λάρισας Μαρίνα Κοντοτόλη και Ευαγγελία Λιακούλη, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τάκης Παζαϊτης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά.

Στην αίθουσα μεταξύ του κόσμου που συγκεντρώθηκε, διακρίναμε αρκετά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, αλλά και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξαν στην εκλογική μάχη της αυτοδιοίκησης τον Γιώργο Ηλιάδη και τον συνδυασμό του «Τρίκαλα τόπος να ζούμε».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Όλγα Αντωνίου.