Ασφαλτόστρωση στο δρόμο Φλαμπούρεσι-Αγία Τριάδα

asfaltos_thumb_medium500_0

 

 

 

Τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Ασφαλτόστρωση Τμήματος Οδού Φλαμπούρεσι-Αγία Τριάδα (Β Εργολαβία 2012)» υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Συγκεκριμένα το έργο αυτό προϋπολογισμού 150.000 € (με ΦΠΑ) χρηματοδοτείται από πόρους ΚΑΠ της Π.Ε. Τρικάλων και έρχεται να συμπληρώσει τις εναπομείναντες εργασίες ώστε να παραδοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της οδού.

«Η ολοκλήρωση του δρόμου από Φλαμπουρέσι έως Αγία Τριάδα συμβάλλει καθοριστικά στην άρση της οδικής απομόνωσης και τη βελτίωση των υποδομών μεταφορών στην περιοχή. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις αξιοποίησης της περιοχής και τονώνουμε την οικονομική δραστηριότητα. Παράλληλα με το έργο αυτό συμβάλουμε στην αύξηση της επισκεψιμότητας και τη δημιουργία τουριστικής κίνησης», δήλωσε ο κ. Κ. Αγοραστός

Αντικείμενο του έργου «Ασφαλτόστρωση Τμήματος Οδού Φλαμπούρεσι-Αγία Τριάδα (Β Εργολαβία 2012)» προϋπολογισμού 121.951,22 € για εργασίες και 28.048,78 € για Φ.Π.Α., είναι η εκτέλεση εργασιών για την βελτίωση τμήματος οδού μήκους περίπου 700 μέτρων στην οδό από Φλαμπουρέσι προς Αγία Τριάδα, συνολικού μήκους 2000 μέτρων. Πρόκειται να εκτελεσθούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και ερεισμάτων, με αρχή το πέρας του υπάρχοντος ασφαλτοτάπητα και σε μήκος 700 μέτρων προς Αγία Τριάδα.

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και η επίβλεψη θα γίνει από το τμήμα Συγκοινωνιακών έργων της ίδιας Υπηρεσίας.

Ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε μετά από διαγωνισμό η εργοληπτική επιχείρηση «Μάντζιος Παναγιώτης»  με ποσό σύμβασης 44.042,88 € (με ΦΠΑ).

Ο χρόνος διάρκειας εκτέλεσης του έργου είναι έξι (6) μήνες.

 

 

 

.