ΑΣ Θεσπρωτός – ΑΟ Τρίκαλα 2-0

Τα Τρίκαλα είχαν ένα συρτό σουτ με τον Σανδραβέλη στο 4′ λεπτό, ενώ ο Θεσπρωτός είχε ευκαιρίες με το σουτ του Κωνσταντίνου στο 5′ λεπτό και με το σουτ του Βασιλάκη στο 7′ λεπτό. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν δυνατά στα επόμενα λεπτά και έκαναν φάσεις με το σουτ του Κωνσταντίνου στο 20′ λεπτό, με το σουτ του Ραμίρεζ στο 21′ λεπτό, αλλά και το σουτ του Μπονίγια στο 26′ λεπτό, με τον Σαραντίδη μετά από σέντρα του Βασιλάκη, να είναι τετ-α-τετ και να κάνει το 1-0, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. 

Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Περλέσι αποσόβησε τον κίνδυνο με τα δάκτυλα μετά του τετ-α-τετ του Σαραντίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν φάση με το σουτ του Σανδραβέλη στο 48′ λεπτό και είχαν ένα ψηλοκρεμαστό σουτ με τον Χειρίτραντα στο 60′ λεπτό. Στο 68′ λεπτό, το σουτ του Μπονίγια για τους γηπεδούχους, μπλοκαρίστηκε από τον τερματοφύλακα των Θεσσαλών. Στο 74′ λεπτό, ο Ραμίρεζ για τον Θεσπρωτό, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των Θεσσαλών και από κοντά, έκανε το 2-0. Στο 80′ λεπτό, ο Ιωαννίδης για τα Τρίκαλα είχε ένα σουτ, με τον Θεσπρωτό να κρατάει το προβάδισμα του στα επόμενα λεπτά και νικάει εντός έδρας τα Τρίκαλα με 2-0.
 
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ντι Αλέσιο, Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Βαλιέντε, Ζιώγας (87′ Μπονίγια), Κωνσταντίνου (87′ Μαρτίνεζ), Ραμίρεζ, Πατσέκο (66′ Ρομέρο), Μπονίγια (87′ Γεωργούσης), Σαραντίδης (76′ Βαταμίδης).

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Γκοβίνας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (76′ Φουτσίνι), Μυλόπουλος, Μανίσογλου, Χειρίντραντας, Ευθυμίου (73′ Νιάρος), Κλεμέντε (48′ Ντιαλόσι).

liganews.gr