Αριστεία σε τρικαλινούς μαθητές από το Ίδρυμα Χατζηγάκη

hatzig2

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση επίδοσης βραβείων αριστείας με οικονομικό έπαθλο του Ιδρύματος «Παν. Χρ. Χατζηγάκη», στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, το Σάββατο 5 Ιουλίου στις 19:00.

Για τους σκοπούς του Πολιτιστικού Ιδρύματος «Παν. Χρ. Χατζηγάκη», μίλησε ο πρόεδρός του κ. Στέλιος Χατζηγάκης, ο οποίος σημείωσε ότι η εκδήλωση αυτή είναι μόνο η πρώτη μιας σειράς που θα ακολουθήσουν.
Εκτός από τον πρόεδρο του Ιδρύματος ομιλητές ήταν ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος και ο Δημοσιοράφος κ. Αλέξανδρος Βέλιος. Χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές της ΝΔ Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμήλος και κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Τάσος Κατσιάνης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Απόστολος Κολίτσας.

velios nina taliadoyros
Την εκδήλωση συντόνισε η Δημοσιογράφος κ. Νίνα Ζαφειροπούλου.

Το 1ο Βραβείο απενεμήθη στη μνήμη του Παναγιώτη Χατζηγάκη, από τον Αντιπρόεδρο του ιδρύματος κ. Αλέξη Χατζηγάκη, στη μαθήτρια της Γ’ Τάξης του 4ου Λυκείου Νομού Τρικάλων, Θωμαή Κουτή.

Το 2ο Βραβείο απενεμήθη στη μνήμη του Μιχαήλ Χατζηγάκη, από τον εγγονό του κ. Μιχαήλο Χατζηγάκη, στη μαθήτρια της Γ’ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας, Ελισάβετ Καραπέτσα.

Το 3ο Βραβείο απενεμήθη στη μνήμη της Ελισάβετ (Μπέττυς) Χατζηγάκη, από την εγγονή της κ. Ελισάβετ Χατζηγάκη, στη μαθήτρια της ΣΤ’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Φαρκαδόνας, Ευαγγελία Γκαγκά.

elisavet