Άριστη η επικοινωνία Αλέκου- Παπαμιχαήλ, με πνεύμα συνεργασίας οδεύουν στον δεύτερο γύρο

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές  πληροφορίες, η επικοινωνία μεταξύ του υποψηφίου Δημάρχου  Θοδωρή Αλέκου με τον  Γιάννη Παπαμιχαήλ είναι εξαιρετική και οι σχέσεις των δυο ανδρών πάντα ήταν και είναι άψογες!

Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αλληλοσεβασμός, ενώ το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να συναντηθούν κιόλας για να μιλήσουν για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και για την επαύριο στον Δήμο Μετεώρων, καθώς από κοινού συγκεντρώνουν, με βάση τα σημερινά στοιχεία των εδρών από το υπουργείο Εσωτερικών 18 από τις 33 έδρες (13-5), γεγονός που τους καθιστά  απόλυτα και αδιαμφισβήτητα πλειοψηφούντες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων!

Δυο άνθρωποι που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία τους κατά τον προεκλογικό τους αγώνα και που επικρότησαν από την πρώτη κιόλας στιγμή το συνεργατικό πνεύμα που τους χαρακτηρίζει, καθώς αντιλήφθηκαν πολύ νωρίς ότι ο νέος αυτοδιοικητικός νόμος «Κλεισθένης» τις επικροτεί και τις αναδεικνύει!

Σε αντίθεση με άλλους στην πόλη που δεν το αντιλήφθηκαν και που θέλουν να παίζουν ατομικά, λες και ο Δήμος Μετεώρων αποτέλεσε και αποτελεί «τσιφλίκι» τους!

Σιγουριά και σταθερότητα για την ομαλή διακυβέρνηση του Δήμου ή αστάθεια;  Άνθρωποι  συμπαθέστατοι και πραγματικά κοντά στους δημότες με χαμόγελο και όρεξη για δουλειά και προσφορά ή άνθρωποι μακριά από τους δημότες που ούτε καν πέρασαν από την κεντρική αγορά ή τη λαϊκή αγορά της πόλης για να σφίξουν τα δουλεμένα χέρια των δημοτών;

Συνεργασίες, ομοψυχία και όλα θα πάνε καλά για τον Δήμο Μετεώρων. Άλλωστε, οι δημότες, έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει στο Δήμο και θα μιλήσουν εκ νέου την Κυριακή όπου όλα ξεκινούν από το απόλυτο μηδέν.