Άρης Ζιώζιας- Εβελίνα Αργυρούση: Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μιαν!

Λαμπρός από κάθε άποψη ήταν ο γάμος του Άρη Ζιώζια και της Εβελίνας Αργυρούση (κόρης του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Αργυρούση), που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου Μπάρας, αποτελώντας έτσι κι αλλιώς ένα κοσμικό γεγονός για την πόλη.

Κουμπάροι του όμορφου και ταιριαστού ζευγαριού ήταν οΣτέφανος Καβράκος και η Βάσω Κατσίκη.Την νύφη συνόδεψε στην εκκλησία ο πατέρας Κώστας Αργυρούσης αρκετά συγκινημένος και ο αδερφός της Πρίαμος Αργυρούσης .

Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε η βάφτιση του γιού του ζευγαριού, όπου οι νονοί Βασιλική Μπαλούτσου και Γιώργος Παλάβρας, του έδωσαν το όνομα Δημήτριος.

Τα δύο μυστήρια έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο, με το γλέντι που ακολούθησε στο κοσμικό κέντρο Thessalis για τους δύο νεόνυμφους, το νεοφώτιστο Δημήτρη, τις οικογένειες τους και εκατοντάδες προσκεκλημένων.

Το trikalaIN εύχεται στον Άρη και την Εβελίνα και στους γονείς τους Δημήτριο και Σουλτάνα Ζιώζια και Κώστα Αργυρούση και Θεοφανία Μέγα, βίον ανθόσπαρτον, ζωή ευτυχισμένη και να χαίρονται το νεοφώτιστο Δημητράκη!