Άρης Μερεντίτης: Μπροστά στο μέλλον του κόμματος, οι προσωπικές φιλοδοξίες δεν έχουν θέση

Τις προσωπικές του θέσεις για το παρόν και το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής ανάπτυξε ο γνωστός νομικός και τοπικό στέλεχος του κόμματος Άρης Μερεντίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στον FM 100 Ράδιο Ζυγός και στην εκπομπή ΡΑΔΙΟΖΥΓΟΣτάθμση που παρουσιάζουν οι Δημήτρης Παδιός και Γιάννης Πιτσογιάννης.

Ο Άρης Μερεντίτης έκανε λόγο για ανάγκη ενότητας στον χώρο της κεντροαριστεράς με την συνύπαρξη όλων των συνισταμένων, κάτω από την μεγάλη ομπρέλα του Κινήματος Αλλαγής. «Δεν έχουμε την πολυτέλεια ο καθένας μας να τραβάει τον δικό του προσωπικό δρόμο, πρέπει όλοι μαζί να στοιχηθούμε πίσω από τον πολιτικό φορέα που μας εκπροσωπεί, που αυτή την στιγμή είναι το ΚΙΝ.ΑΛ» ανέφερε ο κ. Μερεντίτης.

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝ.ΑΛ, τόνισε πως η Φώφη Γεννηματά μάλλον δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ενώσει και να συνθέσει τις διαφορετικές φωνές που υπάρχουν στο κόμμα και αυτό φάνηκε άλλωστε και στο εκλογικό ποσοστό των τελευταίων βουλευτικών εκλογών, όπου το ΚΙΝ.ΑΛ απέσπασε μόλις το 8.1%, αναφέροντας πως ο Νίκος Ανδρουλάκης- ο κεντρικός προσκεκλημένος στην εκδήλωση της κοπής πίτας του ΚΙΝ.ΑΛ στα Τρίκαλα-συγκεντρώνει αρκετές προϋποθέσεις για να πετύχει κάτι τέτοιο, ωστόσο όμως ο χρόνος μέχρι τότε θα δείξει πολλά και θα σηματοδοτήσει κόμη περισσότερα.

Σε προσωπικό επίπεδο τόνισε πως εκείνο που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ενότητα του ΚΙΝ.ΑΛ και η ενδυνάμωση του στο εγγύς μέλλον και λιγότερο οι προσωπικές του φιλοδοξίες. «Δεν με νοιάζει αν θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής ή Δήμαρχος, εκείνο που επιθυμών εγώ είναι το Κίνημα Αλλαγής να βγει και πάλι δυνατό προς την κοινωνία, για να μπορεί να εκφράσει την καθημερινότητα του μέσου Έλληνα, κάτι που δε έκανε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ τώρα που είναι κυβέρνηση», πρόσθεσε ο κ. Μερεντίτης.