Αρης Μερεντίτης: Έχει χαθεί το μέτρημα!!!

257453054663 n

Οι ΠΝΠ υπήρξαν η αιχμή του δόρατος «προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, που σταθερά εκτόξευε την κατηγορία ότι “η χώρα κυβερνάται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου”, μιλώντας για “χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα”».

Σήμερα ο Αρης Μερεντίτης μας ενημερώνει πως, ότι έχει χαθεί το μέτρημα σχετικά με το πόσες έχουν εκδώσει. Χθες μόνο (30.12.2015) εξέδωσαν δύο!

Αναλυτικά αναφέρει ότι η εθνοσωτήριος κυβέρνηση Καμμένου – Τσίπρα κυβερνά με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είναι πλέον γνωστό. Η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί το μέτρημα σχετικά με το πόσες έχουν εκδώσει. Σήμερα μόνο (30.12.2015) εξέδωσαν δύο!

Στις ΠΝΠ ενσωματώνουν οτιδήποτε. Από προσλήψεις, αναθέσεις έργων, πιστώσεις σε οργανισμούς μέχρι διορθώσεις προηγούμενων ΠΝΠ, ευνοϊκές ρυθμίσεις για συγκεκριμένες ανώνυμες εταιρείες (ονομαστικά αναφερόμενες) και ό,τι άλλο χρειαστούν.

Το α. 13 της σημερινής είναι για γέλια και για κλάματα. Θα μπορούσε να λέει: «αν ξεχάσουμε κι εμείς τι νομοθετούμε, μη δίνετε σημασία».

Με το α. 20 χορηγείται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα σε ανώνυμη εταιρεία (όπως χαρακτηριστικά λέει η ΠΝΠ «χορηγείται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων»)!
Οι υπόλοιποι σπεύσατε να πληρώσετε…

Δυστυχώς δεν έχω αρκετό χρόνο για να εντοπίζω όλες τις ρουσφετολογικές τροποποιήσεις νόμων. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, όταν θα κληθούν να τις ψηφίσουν στη Βουλή, τι θα κάνουν;

1a

1b